Păstrezi tradițiile.
Păstrează și bonul!

PROMOȚIE ÎNCHEIATĂ!

Tradițiile rămân vii, pentru că
tu ai puterea să le ții.

Mecanism campanie

Pufina susține tradițiile și te premiază!

Premii

Pufina are pentru tine premii incredibile!
Ai șansa de a câștiga o mașină Dacia Jogger Hybrid în 7 locuri sau unul dintre cele 300 de pachete cu produse Pufina. Fie că visezi la aventuri cu o nouă mașină sau vrei să te bucuri de produsele noastre puternice și fine, participă acum și poți fi unul dintre norocoșii câștigători!

1 Dacia Jogger Hybrid de 7 locuri - Pufina
SAU
300 Pachete Pufina

*pozele sunt cu titlu de prezentare

DESCOPERĂ TRADIȚIILE

În România, fiecare colț ascunde comori tradiționale unice. Alege-ți regiunea preferată și descoperă tradițiile știute de noi. Trimite-ne tradițiile care îți ating ție inima.
Prin împărtășirea cunoștințelor tale, vei contribui la perpetuarea/păstrarea frumuseții tradițiilor noastre în timp.

Tradițiile rămân vii, pentru că tu ai puterea să le ții.

Îți prezentăm noua Pufina
Tradiții Românești.

EDIȚIE LIMITATĂ

VEZI PRODUSELE

TRADIȚIA VOASTRĂ. MISIUNEA NOASTRĂ!

Fabrica Pufina
Suntem alături de tine de mult timp... "din 1800 toamna". Din fabrica noastră de la Sebeș am văzut mii de familii românești. Am văzut cum se leagă o comunitate mare, unită, care crește în fiecare zi. Și care se schimbă în fiecare zi... Te-am văzut când erai copil și tradițiile erau ceva ce nu înțelegeai. Te-am văzut când ai crescut și ți-ai ales tradițiile care contează pentru tine. Te-am vazut cum ai fost puternică atunci când întreaga lume s-a schimbat. Și acum, într-o lume din ce în ce mai modernă, poate că tradițiile nu mai sunt atât de valoroase.
Fabrica Pufina
Dar noi credem că sunt... Și trăiesc prin tine. Da, totul s-a schimbat. Până și tradițiile. Dar TU ai grijă să nu le uiți, să le duci mai departe pentru că știi cât de mult contează cu adevarat. Pentru generația asta și pentru toate cele care vor urma. Atunci când tradițiile s-au pierdut pentru mulți, tu ai fost puternică și le-ai păstrat în viață pentru familia ta. Și cu finețe, i-ai învățat pe ai tăi să le aprecieze și să le ducă mai departe.
Iar Pufina celebrează asta!

Magazine participante campanie
"Păstrezi tradițiile, păstrează și bonul!"